ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΕΤ 01.03.2021

anak ΕΝΑΡΞΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ & ΜΟΝΟΜΕΡΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ...

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

01.03.2021


ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΕΡΒΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ.

ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους πως από σήμερα Δευτέρα 01/03/2021 ξεκινούν οι πληρωμές των παρατάσεων του επιδόματος ανεργίας όσων αυτό έληξε τον Ιανουάριο του 2021, παράλληλα την Παρασκευή 05.03.2021 θα πληρωθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού (534€) της αναστολής σύμβασης του μηνός Φεβρουαρίου, αλλά και αναστολές σύμβασης περασμένων μηνών (διορθωτικές ή νέες συμπληρωματικές).

Προσοχή!!! Έχει ανοίξει η πλατφόρμα (support employees) και θα μείνει ανοιχτή μέχρι 15/03/2021 για τους συναδέλφους που δουλεύουν σε χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς:

Οι ανωτέρω δικαιούχοι υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση με το έντυπο: «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση Εργαζόμενων ειδικών κατηγοριών που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού, οι οποίοι πλήττονται σημαντικά λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης κορωνοϊού COVID -19, για τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως αποζημίωση ειδικού σκοπού», ανά μήνα, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του supportemployees.services.gov.gr στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, χωρίς να απαιτείται υπεύθυνη δήλωση εργοδότη από τις 25/2/2021 έως τις 15/3/2021.

Τέλος η Ομοσπονδία μας προσπαθεί καθημερινά να λύσει το πρόβλημα με την εμφάνιση των ενσήμων στον ΕΦΚΑ ώστε οι δικαιούχοι να πάρουν τα επιδόματα του ΕΦΚΑ (π.χ. επίδομα λοχείας) και δεσμευόμαστε να βρούμε την χρυσή τομή όπως κάναμε και με την παράταση της ασφαλιστικής ικανότητας.

Είμαστε σε αναμονή των ανακοινώσεων από τον ΟΑΕΔ όσο αφορά τις ημερομηνίες πληρωμής του έκτακτου επιδόματος που αφορά τους συναδέλφους χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενημερώνονται για τις εξελίξεις από τα σωματεία μας και όπου δεν υπάρχουν από την Ομοσπονδία.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

 

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

ANTI-COVID-19 - Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων