Δ.Τ Η Δράση της Ομοσπονδίας

POEETΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ...

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
15/6/2021

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Τις τελευταίες ημέρες η Ομοσπονδία μας κατάφερε να λύσει σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους του κλάδου μας.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
- Υπογράψαμε την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας που αφορά τους εργαζόμενους στον επισιτισμό - εστίαση, όπου παρά την παρατεταμένη κρίση ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ σταθερούς τους μισθούς και τα επιδόματα καθώς και την διάταξη που υπήρχε και αφορούσε τους διανομείς.
- Μετά από πιέσεις της Ομοσπονδίας μας υπογράφθηκε επιτέλους η επέκταση και η υποχρεωτικότητα της Κ.Σ.Σ.Ε. Ξενοδοχοϋπαλλήλων και μετά από συνάντηση της Εκτελεστικής της Ομοσπονδίας με την Γεν. Γραμ. του υπουργείου εργασίας, δρομολογούνται οι διαδικασίες για κήρυξη των τοπικών κλαδικών συμβάσεων εργασίας ως γενικώς υποχρεωτικές.
Παράλληλα συνεχίζουμε τον αγώνα για την κάλυψη των εργαζομένων χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης αλλά και για την εμφάνιση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ των ενσήμων από τις μονομερείς αναστολές συμβάσεων του έτους 2020.

Συναδέλφισσες –οι,
Η διοίκηση της ομοσπονδίας μας συνεχίζει την προσπάθεια της γνήσιας εκπροσώπησης των εργαζομένων του κλάδου επισιτισμού-τουρισμού

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων