Απεργιακή Διακήρυξη 1ης ΜΑΗ 2014

1h maiΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ...

 ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού αποφάσισε να συμμετέχει στο προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους που απευθύνουν οι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ για την 24ωρη πρωτομαγιάτικη απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος.

Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη οι Έλληνες εργαζόμενοι, ενώνουμε την φωνή μας με τους εργαζόμενους σ' όλο τον κόσμο που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στη ξενοφοβία και στον ρατσισμό. Το μέγεθος της επίθεσης που έχουμε δεχθεί στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα επιβάλει σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν ότι με κόπο κατακτήσαμε τα τελευταία εκατό χρόνια.

Η 1η Μάη 2014 βρίσκει τους Έλληνες εργαζόμενους και κυρίως του ιδιωτικού τομέα εξαθλιωμένους, χωρίς πλέον την παραμικρή διαπραγματευτική ισχύ απέναντι στους εργοδότες να σηκώνουν στη σημερινή δίνη της χρεοκοπίας και των μνημονίων δυσανάλογα βάρη της δημοσιονομικής προσαρμογής και να υποφέρουν περισσότερο από τη μετακύληση του κόστους της χρεοκοπίας, ενώ ταυτόχρονα στερούνται οποιασδήποτε στήριξης από το αναποτελεσματικό σύστημα κοινωνικής προστασίας που αποδομήθηκε.

Παλεύουμε και απεργούμε για την ανατροπή του συνόλου των αντεργατικών μνημονιακών πολιτικών για να διασφαλίσουμε και να διευρύνουμε τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των συνδικάτων στις 11π.μ. στην Πλ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων στην Περιφέρεια.

Λέμε ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Περισσότερα...

 Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΣΕ...

Περισσότερα...

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ...

Περισσότερα...

ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ - ΥΠΟΛΟΓΙΜΟΣ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων