ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑLDEMAR

rodos aldmareΟι περίεργες αντισυνδικαλιστικές διαθέσεις του κ. Αγγελόπουλου στη Ρόδο.....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12.06.2014 

ΘΕΜΑ:Οι περίεργες αντισυνδικαλιστικές διαθέσεις του κ. Αγγελόπουλου στη Ρόδο.


Προς επίλυση οδεύει η διαφορά που προέκυψε στη Ρόδο μεταξύ των συνδικαλιστικών Οργανώσεων και της Ξενοδοχειακής επιχείρησης ΑLDEMAR (συμφερόντων της Οικογένειας Αγγελόπουλου) σχετικά με τον όρο αποποίησης της συνδικαλιστικής δράσης των ατομικών συμβάσεων που απαίτησε να υπογράφουν οι νεοπροσλαμβανόμενοι. Μετά την αποφασιστική παρέμβαση του Ε.Κ Ρόδου και του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων σε διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου, η εργοδοσία αποδέχθηκε να αποσύρει τον παραπάνω όρο.
Οφείλουμε να καταθέσουμε δύο σχόλια:
• Βρίσκουμε ακατανόητη την συγκεκριμένη εργοδοτική συμπεριφορά διότι δεν αφορά έναν τυχαίο ακραίο ή αυταρχικό ξενοδόχο αλλά πρόκειται για τον κ. Αγγελόπουλο επίτιμο Πρόεδρο του ΣΕΤΕ με συνδικαλιστική δράση δεκαετιών για να εκδηλώσει τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις στην εποχή μας.
• Η μειοψηφία στον κλάδο προσκείμενη στο ΚΚΕ επιχειρώντας να αποκομίσει οφέλη από την εν λόγω υπόθεση την μετέτρεψε σε «ιερό πόλεμο» αποστέλλοντας κλιμάκια από την Αθήνα , όμως ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου και εργαζόμενος στην Αldemar «εξαφανίστηκε» σήμερα από την εργασία του όλως περιέργως, παρότι γνώριζε ότι η Επιθεώρηση Εργασίας σε συνεργασία με το Σωματείο θα προέβαινε σε επιτόπιο έλεγχο.
Ολίγη ψυχραιμία και αιδώς είναι απαραίτητη!

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Περισσότερα...

 Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΣΕ...

Περισσότερα...

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ...

Περισσότερα...

ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ - ΥΠΟΛΟΓΙΜΟΣ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων