Απάντηση των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου στο ΠΑΜΕ

apantisi 1Απάντηση των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου στο ΠΑΜΕ...

 

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ρόδος 02.03.2015

 

Άριστα σπουδαγμένο στην... επιστήμη της «λασπολογίας», το ΠΑΜΕ δεν ξαφνιάζει, πλέον, κανέναν με το νέο του ψευδολόγιο κατά του Σωματείου μας και της Ομοσπονδίας του Κλάδου μας.
Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό του εν λόγω «παραρτήματος» του ΚΚΕ, το να υβρίζει και να λασπολογεί κατά οιουδήποτε αρνείται την κομματική ποδηγεσία του και τον κομματικό εναγκαλισμό του. Όταν, μάλιστα, τα «κουκιά» δεν του βγαίνουν, όταν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι το στέλνουν στον εκλογικό... πάτο, τότε είναι που οι «Δον Κιχώτες» του ΠΑΜΕ, αρχίζουν να «βλέπουν» παντού φανταστικούς... ανεμόμυλους, «εργοδοτικούς» και «ξεπουλημένους», αποφεύγοντας, ωστόσο, επιμελώς να κοιταχτούν στον καθρέπτη.
Και φυσικό είναι, γιατί τα είδωλα που θα έβλεπαν, θα ήταν θλιβερές απομιμήσεις αλλοτινών εποχών, όταν πραγματικά σεβάσμιοι υπερασπιστές των εργατικών δικαιωμάτων έδιναν όντως το αίμα τους και όχι τα... διαπιστευτήριά τους στις καλά καμουφλαρισμένες «μαρξιστικές ολιγαρχίες του πλούτου»!
Οι κομματικές «πατερίτσες» της εκάστοτε εξουσίας ας πάψουν, λοιπόν, να κάνουν τους τιμητές των αγώνων. Ας τολμήσουν να ξεφύγουν απ' τον πνιγηρό εναγκαλισμό του Κομματικού Φορέα τους και ας βρουν το θάρρος να κοιτάξουν τους συναδέλφους κατάματα. Και εκείνους που κοροϊδεύουν, όταν τους λένε πως απολύονται από τις Επιχειρήσεις του ΚΚΕ για το... καλό τους (βλ.: Ριζοσπάστης, 902) και εκείνους που τολμούν να διεκδικούν την κομματική προστασία τους.
Το Σωματείο μας έχει πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί, όπως είναι τα κρίσιμα και συσσωρευμένα προβλήματα των συναδέλφων μας στον Τουριστικό – Επισιτιστικό Κλάδο και όχι με τα εσωκομματικά κεσάτια του ΠΑΜΕ!
Αν δεν έχουν δε ακόμη καταλάβει γιατί οι εργαζόμενοι παντού τους «πατώνουν», ας τολμήσουν να δουν και λίγο τον κόσμο χωρίς τα κόκκινα παραμορφωτικά γυαλιά που φοράνε! Έχουν ακόμη ελπίδες...

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων