Δελτίο Τύπου για εισβολή στα γραφεία της ΠΟΕΕ-ΥΤΕ

ΠΟΕΕ-ΥΤΕ Βίαιη εισβολή στα γραφεία της ΠΟΕΕ-ΥΤΕ...

21.02.2018

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας σήμερα έγινε βίαιη εισβολή από ομάδα 20 ατόμων προσκείμενων στο ΠΑΜΕ, μειοψηφία στον κλάδο, με επικεφαλής τους Νικόλαο Παπαγεωργίου, Γαριφαλιά Ράλλη μέλη της Διοίκησης και Γεώργιο Στεφανάκη Πρόεδρο του Κλαδικού Σωματείου Αττική, καταγράφοντας με μια κάμερα τις αθλιότητες που προέβαιναν, μας προπηλάκισαν βίαια, προκάλεσαν φθορές στα γραφεία μας και μας απείλησαν αφήνοντας και μια κρεμάλα!

Το "περιστατικό" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά τραμπούκικων δράσεων σε όλο το εύρος του συνδικαλιστικού κινήματος.
Οι υποτιθέμενοι προστάτες των εργαζομένων λειτουργούν με όρους παρακρατικής συμμορίας και θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη προσεχώς, αφού καταθέσαμε μήνυση για απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης περιουσίας.

Δεν μας τρομάζουν με τις θρασύδειλες απειλές και τα μπουκαρίσματα, στη Δημοκρατία οι μειοψηφίες οφείλουν σεβασμό στις αποφάσεις της πλειοψηφίας.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο είναι εξουσιοδοτημένο να διαπραγματευθεί με τους εργοδότες του κλάδου για την κατάρτιση και υπογραφή των νέων Κλαδικών Συμβάσεων.

Όσο και αν παριστάνουν τους τιμητές γνωρίζουν τις συνθήκες απασχόλησης των εποχικά εργαζόμενων με 10 – 12ωρη εργασία, χωρίς ρεπό.

Αυτοί που παρεμποδίζουν οποιαδήποτε ρύθμιση που θα οδηγούσε στην εμφάνιση της αδήλωτης εργασίας είναι μέρος του προβλήματος, ψαρεύουν σε θολά νερά και είναι προαγωγοί της μαύρης εργασίας στον κλάδο.

ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΣΕΕ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...