Ενημέρωση για Τμήματα Μετεκπαίδευσης 2018 - 2019

ypurgeiotourismoyΠροκήρυξη για την εισαγωγή 1.075 μετεκπαιδευομένων στα Τμήματα Μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού...

 

Μετά από τις έντονες και επανειλημμένες πιέσεις μας προς την Υπουργό Τουρισμού για να επαναλειτουργήσουν οι σχολές μετεκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα, βγήκε η προκήρυξη η οποία αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθούν 44 τμήματα στις παρακάτω πόλεις:

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Βόλο, Ιωάννινα, Πύργο, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Ρόδο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Είναι προφανές ότι με τη φετινή προκήρυξη είναι αδύνατο να καλυφθεί η ζήτηση και μάλιστα σε περιοχές που προκηρύχθηκαν ελάχιστα τμήματα, όμως θεωρούμε θετικό το γεγονός ότι επιτέλους θα επαναλειτουργήσει η Μετεκπαίδευση με επικαιροποιημένο κανονισμό και ευελπιστούμε στην επόμενη εκπαιδευτική περίοδο να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού εκπαιδευτικής περιόδου 2018 - 2019 ξεκινάει από Δευτέρα 16-07-2018 έως και Παρασκευή 27-07-2018 από τις 09.00π.μ. μέχρι τις 14.30μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Οι θέσεις αφορούν 1075 εργαζόμενους (μισθωτούς) και πρόσκαιρα ανέργους εμπειροτέχνες, ηλικίας έως 55 ετών οι οποίοι απασχολούνται στα πάσης φύσεως ξενοδοχειακά καταλύματα, κύρια και μη, στα καζίνο και σε κέντρα εστίασης και αναψυχής.
Οι θέσεις καλύπτονται σε ποσοστό 20% από πρόσκαιρα ανέργους.

Η προκήρυξη με τις προϋποθέσεις τα δικαιολογητικά η αίτηση καθώς και οι διευθύνσεις που κατατίθενται οι αιτήσεις βρίσκονται στο side του Υπουργείου www.mintour.edu.gr και www.mintour.gov.gr.

Προκήρυξη pdf1

Αίτηση word3

 

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ - ΥΠΟΛΟΓΙΜΟΣ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ...

Περισσότερα...

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ...

Περισσότερα...

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ 2019...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων