Aπάντηση Στις Επιθυμίες Του ΠΑΜΕ

gsee  Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του εργατικού κινήματος.....

 

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του εργατικού κινήματος που βρεθήκαμε στην Καλαμάτα για τις εργασίες του 37ου Συνεδρίου της Γ.Σ.Σ.Ε., έχουμε πλήρη εικόνα για τα όσα διαδραματίστηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών, όσο και εάν κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν το ψάρι ως κρέας.

  • Κατ΄ αρχή τα όσα ευτράπελα συνέβησαν μέσα στο μέγαρο χορού μόνο σε συναδέλφους εργαζόμενους δεν ταιριάζουν, αφού επί σκοπού η παράταξη της Δ.Α.Σ. είχε ναυλώσει πάνω από πενήντα τουριστικά λεωφορεία με περιφερόμενους «υποστηρικτές», που καμία σχέση έχουν με τα συνδικάτα, για να στραφούν κατά του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους κυβερνώντες συνεταίρους τους......
  • Την ευθύνη για τους τραμπουκισμούς, προπηλακισμούς, βιαιότητα και απειλές κατά ζωής και σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων συνέδρων αλλά και απλών πολιτών φέρει στο ακέραιο η παράταξη της Δ.Α.Σ.(ΠΑΜΕ) και δυστυχώς για αυτούς έχουν καταγραφεί σε εκατοντάδες βίντεο.
  • Αναφορικά με τα όσο ψευδώς αναφέρονται για πολυτελείς διακοπές σε πολυτελή θέρετρα τους υπενθυμίζουμε ότι η διαμονή μας έγινε στο ίδιο ξενοδοχείο με γειτνιάζοντα δωμάτια με τις ίδιες παροχές για όλους.
  • Ίσως η κομματική τους οργάνωση τους πρόσφερε επιπλέον παροχές για τις «υπηρεσίες» τους και βρίσκονται σε σύγχυση.
  • Σχετικά με την τοποθεσία του συνεδρίου και τον ορισμό αυτής, επειδή πολλά έχουν λεχθεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφεί, όλοι οι προορισμοί των Συνεδρίων της Γ.Σ.Ε.Ε. βρίσκονται εντός των γεωγραφικών συνόρων της χώρας μας και πάντοτε σε οργανωμένες τουριστικές μονάδες για να καλύπτονται οι ανάγκες του συνεδρίου και των συνέδρων. Επιπρόσθετα μένει πάντα στην τοπική κοινωνία κάποιο ωφέλημα και προφανώς προβολή από την σημαντικότητα του συνεδρίου. 'Ίσως οι συνάδελφοι της Δ.Α.Σ (ΠΑΜΕ) θα προτιμούσαν να γίνεται το συνέδριο μόνο στο κεντρικό κτήριο του ΚΚΕ αλλά οι εργολαβίες αφορούν μόνο αυτούς.
  • Εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους του κλάδου η ομοσπονδία μας μάχεται καθημερινά προκειμένου να διασφαλίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων συναδέλφων και μαθήματα Δημοκρατίας και ηθικής δεν ανεχόμαστε από κανέναν.

ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ Γ.Σ.Ε.Ε. ΤΑ ΤΙΜΑΜΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ

ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

 

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας όλα αυτά τα δέκα χρόνια κρίσης και μνημονίων έχει δώσει δείγματα γραφής για το ποιοί είμαστε και ποιούς εκπροσωπούμε. Συνδικαλιστικά σεμινάρια παραδίνουμε και δεν δεχόμαστε από κανένα. Επιστρέφουμε δε στο ακέραιο τους χαρακτηρισμούς «συνδικαλιστική μαφία» και «μπόχα του εργοδοτικού συνδικαλισμού» στον αποστολέα τους.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Περισσότερα...

 Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΣΕ...

Περισσότερα...

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ...

Περισσότερα...

ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ - ΥΠΟΛΟΓΙΜΟΣ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων