Δ.Τ. ΠΟΕΕΤ_ κατάθεση Τροπολογίας για Thomas Cook

vouli a

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για άλλη μια φορά η Ομοσπονδία μας κάνοντας παρέμβαση στο Κοινοβούλιο πέτυχε την κατάθεση Τροπολογίας για τους συναδέλφους που πλήττονται από την Thomas Cook, (η Κυβέρνηση είχε εξαγγείλει την πρόταση μας για την απόδοση ενός μήνα παραπάνω επιδότηση και 80 ένσημα αντί 100, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει νομοθετήσει) αλλά και για το σύνολο των εποχικά εργαζομένων για ένα μήνα παραπάνω επιδότηση!

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 18/10/2019 η Ομοσπονδία μας κατέθεσε πρόταση στο Κίνημα Αλλαγής για την εν λόγο τροπολογία η οποία έγινε αποδεκτή από το Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και Βουλευτή Ν. Ηρακλείου Κρήτης κ. Βασίλειο Κεγκέρογλου ο οποίος μαζί με άλλους Βουλευτές ήδη την κατέθεσε.

Καλούμε τον Υπουργό Εργασίας να την κάνει αποδεκτή αλλά και τα υπόλοιπα Κόμματα να την στηρίξουν, καθώς θα είναι μια ανάσα για τους εργαζόμενους του κλάδου αλλά και μια τονωτική ένεση για τις τοπικές οικονομίες του χειμερινούς μήνες.

Η τροπολογία αυτή υπερβαίνει κόμματα, χρώματα και παρατάξεις , αφού είναι προς το συμφέρων των συναδέλφων μας και ζητάμε την στήριξη των Βουλευτών που εκλέγονται σε Τουριστικές περιοχές ανεξαρτήτως κόμματος.


Επισυνάπτουμε την Τροπολογία. pdf1

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

ANTI-COVID-19 - Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων...

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου ΓΣΕΕ - Δώρο Πάσχα 2020...

Περισσότερα...

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων