Δ.Τ. ΠΟΕΕΤ για ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

yp ergasiasΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΠΟΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...

 

Με την ίδια ευκολία που το Υπ. Εργασίας απέρριψε την τροπολογία για αύξηση κατά ένα μήνα του επιδόματος ανεργίας των εποχικά εργαζόμενων στον Τουρισμό που κατέθεσε το Κίνημα Αλλαγής μετά από αίτημα μας, ακριβώς με την ίδια ευκολία έκανε δεκτά τα αιτήματα των εργοδοτών για εξαίρεση επιχειρήσεων από την εφαρμογή της Κλαδικής μας σύμβασης, αλλά και την ουσιαστική κατάργηση της μονομερής προσφυγής στην διαιτησία!

Φοβόμαστε πως η μη νομοθέτηση ΑΚΟΜΑ των ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους εργαζόμενους στην Thomas Cook εγκυμονεί κινδύνους καθώς οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ έχουν ξεκινήσει και τις επόμενες μέρες θα φανεί το πρόβλημα με τους συναδέλφους μας που δεν θα έχουν φτάσει το όριο των ενσήμων που απαιτούνται.

Για άλλη μια φορά γνωστοποιούμε το αίτημα μας για συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας για τα καίρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας!

Καλούμε όλα τα κόμματα να στηρίξουν το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων για αύξηση του χρονικού ορίου επιδότησης κατά ένα μήνα παραπάνω!!!

Υ.Γ. Προς τεκμηρίωση των όσων λέμε παραθέτουμε την ανακοίνωση του ΣΕΤΕ μετά την συνάντηση με τον κ. Βρούτση και τα 8 αιτήματα τους που τελικά έγιναν άρθρα του "Αναπτυξιακού" νομοσχεδίου! links

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Περισσότερα...

 Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΣΕ...

Περισσότερα...

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ...

Περισσότερα...

ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ - ΥΠΟΛΟΓΙΜΟΣ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων