ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΕΤ

anak ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως οι "συνάδελφοι" από το ΠΑΜΕ στον κλάδο μας τα χουν λίγο "χαμένα".

Τους κατανοούμε! Τους έχει ξαφνιάσει η δράση της νέας Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας και των Σωματείων μας ανά την Ελλάδα που ανήκουν στην πλειοψηφία.

Η υπογραφή Κλαδικών Συμβάσεων που καθορίζει όρους αμοιβής και εργασίας των συναδέλφων μας, η επαναλειτουργία της Μετεκπαίδευσης, ενέργειες για τα μέτρα στήριξης των εργαζομένων στην Thomas Cook, οι διαρκείς πιέσεις στα αρμόδια Υπουργεία για την επαναφορά του εφάπαξ στην 20ΕΤΙΑ και μια σειρά από άλλες ενέργειες, είναι αυτές που έχουν θέσει την "κομματική παράταξη του ΠΑΜΕ" στο περιθώριο.

Άλλωστε δεν πρέπει να συμφωνούν όλα τα Σωματεία του ΠΑΜΕ από την περιφέρεια μ' αυτή την "ανακοίνωση(;)" περί 7ημέρου, 10ώρου και μειώσεων μισθών (η φωτογραφία το αποδεικνύει)

Α

Όσο για το ποιος ξύνεται και πού ας το αφήσουμε καλύτερα!

Επίσης και για τα ράμματα και τις γούνες θα γίνει η συζήτηση όταν έρθει η ώρα.

Τέλος για το φρασεολόγιο της Ανακοίνωσής και αυτά τα αστεία περί χρυσαυγίτικης ρητορείας σας το επιστρέφουμε συνάδελφοι ως απαράδεκτο!!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε όσο αφορά την φωτογραφία με τον Μητσοτάκη έχουμε δηλώσει πως εκπρόσωπος των εργαζομένων θα βρίσκετε παντού και θα συνομιλεί με όλους, οι εποχές που οι αποφάσεις κάποτε παίρνονταν χωρίς εμάς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Άλλωστε πριν λίγες ημέρες έγινε συνάντηση και με την τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κα. Νοτοπούλου και θα ακολουθήσουν κ άλλες, φυσικά περιμένουμε πρόσκληση και από τον κ. Κουτσούμπα και το ΚΚΕ.

Ειλικρινά δεν κατανοούμε τι ενόχλησε πιο πολύ: Ότι η Ομοσπονδία μας ήταν παρόν στις εξελίξεις ή ότι κάποιοι "ταξικοί" συνδικαλιστές στην πρώτη τους νιότη πέρασαν από το κόμμα της Ν.Δ. αλλά δεν έχουνε ενθύμια.

Εμείς συναδέλφισσες – οι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε!

ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΧΡΩΜΑΤΑ

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΣΕ...

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ...

ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...