ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΕΤ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΔΥ

ΑΔΕΔΥΑπάντηση στην ΑΔΕΔΥ για την μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας...

25.11.2019

Απάντηση στην ΑΔΕΔΥ για την μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ (;) για την μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι.

Φαίνεται πως οι συνάδελφοι της ΑΔΕΔΥ έλυσαν τα προβλήματα της δημόσιας υγείας, της δημόσιας παιδείας, την κινητικότητα και την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, τις καταργήσεις δημοσίων οργανισμών και των απολύσεων και είπαν να ασχοληθούν και με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα!

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση «ταυτίζουν» 1.000 εργαζόμενους με προαγωγούς του τζόγου και τους νονούς της νύχτας!!!

Το να διαφωνεί κανείς με μια επένδυση είναι δικαίωμα του, το να επιτίθεται όμως με τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ειδικά από μια τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση.

Προτείνουμε λοιπόν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ να κάνει μια συνάντηση με την Ομοσπονδία μας και με το Σωματείο Εργαζομένων Καζίνο Πάρνηθας και να ενημερωθεί για την μετεγκατάσταση της επιχείρησης, με ποιους όρους και κανόνες θα γίνει, πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν και αν θα υπάρχει προστασία και σεβασμός στο περιβάλλον.

Επειδή εμείς δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι με δημοτικές παρατάξεις, ούτε μας αφορούν οι κινήσεις της εταιρείας, παρά μόνο η εξασφάλιση των 1.000 οικογενειών που εργάζονται στο καζίνο και να λύσουμε το πρόβλημα της εργασιακής ανασφάλειας (κάτι που δεν το έχετε βιώσει ποτέ και ούτε το ευχόμαστε να το βιώσετε) έχουμε να σας κάνουμε μια ερώτηση:

Που είναι η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σας για το καζίνο στην επένδυση του Ελληνικού;

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΣΕ...

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ...

ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...