Δ.Τ._ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ypurgeiotourismoyΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΕΕΤ & ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ...

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

02/10/2020

 

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΕΕΤ & ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε εχθές 01/10/2020 στις 17:00μ.μ. μεταξύ της διοίκησης της Ομοσπονδίας μας και του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη, ενώ τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η έναρξη των τμημάτων Μετεκπαίδευσης αλλά και οι πιέσεις που μπορεί να ασκήσει το Υπουργείο Τουρισμού στο αντίστοιχο Υπουργείο Εργασίας για να δοθεί η δυνατότητα μονομερής αίτησης αναστολής των συμβάσεων μας.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά την Μετεκπαίδευση, σήμερα ξεκινά η διαδικασία υλοποίησης των τμημάτων και θα έχουμε καθημερινή επαφή με το Υπουργείο ώστε να συντομεύσουμε τις διαδικασίες.

Παράλληλα ο κ. Θεοχάρης δεσμεύτηκε να πιέσει από την μεριά του ώστε το μέτρο αναστολής σύμβασης που παρατάθηκε μέχρι τον Οκτώβριο και στις εποχικές επιχειρήσεις να ισχύσει για όλους, ακόμα κι αν αυτές έχουν κλείσει, με μονομερή αίτηση από τον εργαζόμενο.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας μας δεν σταματά τον αγώνα της προάσπισης των δικαιωμάτων και της στήριξης των συναδέλφων μας.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

ANTI-COVID-19 - Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων...

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου ΓΣΕΕ - Δώρο Πάσχα 2020...

Περισσότερα...

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων