ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΕΤ_20.11.2020

anakΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ...

20/11/2020

ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Με την παρούσα θα θέλαμε να εξηγήσουμε στα Σωματεία – Μέλη μας και στους συναδέλφους μας ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

1. Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534€) και αίτηση για το ταμείο ανεργίας από 01/11/2020 και μετά δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ.
  2. Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534€) αλλά είχαν απολυθεί 30/09/2020 και είχαν ήδη κάνει αίτηση για ταμείο ανεργίας και έκδοση κάρτα ανεργίας που εκδόθηκε με ημερομηνία λύσης εργασιακής σχέσης 30/09/2020 ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ και αντιστοίχως θα απορριφθεί η συνδεόμενη με το δελτίο αυτό επιδότηση τακτικής ανεργίας. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. Επομένως όσοι ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία θα ξανακάνουν αίτηση για το ταμείο ανεργίας με ημερομηνία απόλυσης την 31/10/2020.
  3. Όσοι έκαναν αίτηση για την αποζημίωση ειδικού σκοπού (534€) και έκαναν και αίτηση για το επίδομα ανεργίας και ήδη έχουν πληρωθεί θα συμψηφιστεί με την επόμενη δόση του ΟΑΕΔ όταν ξεκινήσει κανονικά να επιδοτούνται εκ νέου από τον ΟΑΕΔ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενημερώνονται από τα σωματεία τους

και όπου δεν υπάρχουν κατευθείαν με την Ομοσπονδία.

Δελτίο Τύπου ΓΣΕΕ - Δώρο Πάσχα 2020...