Προκήρυξη για Σχολή Μετεκπαίδευσης

μετεκπαιδευσηΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.....

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29/12/2020

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις σχολές μετεκπαίδευσης, που καταφέρνει κάθε χρόνο η Ομοσπονδία μας μέσα από πιέσεις να υλοποιείται τα τελευταία 3 χρόνια.
 
Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα μεγάλοι Τουριστικοί προορισμοί όπως ο Βόλος και τα Χανιά ενώ για άλλη μια φορά δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις μας για να πραγματοποιηθούν τμήματα μετεκπαίδευσης σε περιοχές που είτε δεν έχουν γίνει ποτέ, όπως η Χαλκιδική, είτε έχουν να γίνουν πολλά χρόνια όπως η Κατερίνη.

Επίσης κόπηκαν από τα φετινά τμήματα τα Τρίκαλα ενώ πέρυσι λειτούργησαν!

Όλες οι προτάσεις μας για να πραγματοποιηθούν τα τμήματα φέτος και στις περιοχές που αναφέραμε πιο πάνω έπεσαν στο κενό!!

Τι κι αν προσφέραμε αίθουσες από τα εργατικά κέντρα των περιοχών, τι κι αν προτείναμε ειδικά για φέτος που τα μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως (τηλεδιάσκεψη) να τα παρακολουθούν οι ενδιαφερόμενοι των περιοχών αυτών μέσω υπολογιστών από άλλες περιοχές που θα πραγματοποιηθούν τα τμήματα δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το υπουργείο τουρισμού αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων. Τι σας πειράζει κ.κ του υπουργείου αν οι ενδιαφερόμενοι από τα Χανιά γραφτούν στη σχολή του Ηρακλείου, ή του Αγίου Νικολάου και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ηλεκτρονικά; Το ίδιο με τους ενδιαφερόμενους σε Βόλο, Κατερίνη, Τρίκαλα, Χαλκιδική;

Τι σας πειράζει να γραφτούν στη σχολή της Θεσσαλονίκης;

Και φυσικά το ανέκδοτο της προκήρυξης είναι πως βάζετε κ.κ. του Υπουργείου Τουρισμού πλαφόν 25 ατόμων ή 20 ατόμων ανά τμήμα!Αλήθεια σε σχολή που θα λειτουργήσει εξ αποστάσεως τι το θέλετε το όριο ατόμων ανά τμήμα;
 
Υ.Γ.: Σας κοινοποιούμε την προκήρυξη pdf1
 
Οι αιτήσεις για εγγραφή θα γίνουν ηλεκτρονικά από 07/01/2021 έως 15/01/2021

 

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

ANTI-COVID-19 - Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων