Δ.Τ. ΠΟΕΕΤ 03.07.2023

YP.SER

 

 

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠOΒΡΥΧΙΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ...

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

03/07/2023

 

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠOΒΡΥΧΙΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ


Καταδικάζουμε απερίφραστα τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας από γνωστή επιχείρηση στην περιοχή Καλλιθέα της Ρόδου, όπου συνάδελφος σερβιτόρος "κολυμπά" για να σερβίρει σε πλωτές ξαπλώστρες.

Πληροφορηθήκαμε για τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε η επιθεώρηση δεν βρήκε κάποια παράβαση ενώ ο εργαζόμενος δήλωσε πως ότι έγινε, έγινε με την συναίνεση του καθώς έτσι βγάζει φιλοδώρημα.

  1. Ο έλεγχος που έγινε, δεν έγινε από το αρμόδιο τμήμα υγείας & ασφάλειας καθώς τέτοιο τμήμα στο νησί της Ρόδου δεν υφίσταται.
  2. Οι συνάδελφοι μας στην εν λόγω επιχείρηση έχουν κάθε δικαίωμα να δηλώνουν ευχαριστημένοι με τις συνθήκες εργασίας στην εν λόγω επιχείρηση, όμως εμάς είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ να προστατεύουμε του χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου μας από τέτοιου είδους πρακτικές. Εμείς το φιλοδώρημα μας το κερδίζουμε για την ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε με αξιοπρέπεια, δεν είναι αποτέλεσμα οίκτου.

Στην εν λόγω επιχείρηση κατά το παρελθόν και μάλιστα το πρόσφατο έχουν βεβαιωθεί παραβιάσεις για παρανομίες όσο αφορά τις πλωτές ξαπλώστρες και τις ομπρέλες.

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ;

Γραμματεία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων