Δ.Τ. ΠΟΕΕΤ 23.11.2023

cid A774B760-B17C-4819-97A5-6C8752D2F608

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕΕΤ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23/11/2023

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕΕΤ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΕΕΤ με τον Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλο του τομεάρχη εργασίας του βουλευτή κ. Μουλκιώτη Γιώργο, την τομεάρχη Τουρισμού βουλευτή κα. Κατερίνα Σπυριδάκη και τον αναπληρωτή Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη Κουλούρη.

Από την ΠΟΕΕΤ παρευρέθησαν ο Πρόεδρος συν. Χότζογλου Γεώργιος, ο Γ.Γ. συν. Κουτούκης Δημήτριος, ο Ταμίας συν. Σταμούλης Αθανάσιος και το μέλος της Διοίκησης συν. Στέφας Γεώργιος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης φυσικά βρέθηκε το ζήτημα της επαναφοράς της χρονικής ισχύς του ταμείου ανεργίας στους 5 μήνες, την απονομή του εφάπαξ στην 20ΕΤΙΑ καθώς και ασφαλιστικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε πως θα καταθέσει τροπολογία στην Βουλή για το επίδομα ανεργίας και καλούμε την Κυβέρνηση να την δεχτεί.

Όσον αφορά την στάση μας από εδώ και πέρα, συνεδριάζει σήμερα η Ολομέλεια της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας για να πάρει αποφάσεις, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε να ασκούμε πιέσεις σε κόμματα και φορείς μέχρι να δικαιωθούμε.

 

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ!!!

 

Γραμματεία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων