Δ.Τ. ΠΟΕΕΤ 09.01.2024

Δ.ΥΠ.Α

 

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.ΥΠ.Α ΓΙΑ 2.500 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

09/01/2024

 

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.ΥΠ.Α ΓΙΑ 2.500 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

Μετά από καταγγελία της Ομοσπονδίας μας πως χιλιάδες εποχικά εργαζόμενοι, δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας παραμένουν απλήρωτοι, παρόλο που έχουν καταθέσει στην Δ.ΥΠ.Α τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, έχουμε φτάσει 9 Ιανουαρίου και ακόμα είναι απλήρωτοι!!!

Μετά από την άρνηση της διοίκησης της Δ.ΥΠ.Α πως συμβαίνει κάτι τέτοιο και μόλις αποστείλαμε τα αποδεικτικά στοιχεία (Α.Φ.Μ. και αίτηση δικαιούχου), παραδέχθηκαν πως 2.500 εποχικά εργαζόμενοι δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας παραμένουν σήμερα απλήρωτοι.

Καλούμε την Δ.ΥΠ.Α να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ τις πληρωμές και κατ΄ εξαίρεση αυτές να μην γίνονται μόνο κάθε Παρασκευή.

Επίσης καταγγέλλουμε την περικοπή τριών ειδικών επιδομάτων προεξέχοντος αυτό της επίσχεσης εργασίας που έλαβε χώρα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Υπουργού Εργασίας & Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κυριολεκτικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

 

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ Δ.ΥΠ.Α.

 

Γραμματεία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

 

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων