Ο ΣΕΤΕ και η Πολιτική ηγεσία του Υπ. Τουρισμού στον Πρωθυπουργό

seteΠραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρωθυπουργού της χώρας και της Υπουργού Τουρισμού με τον εκπρόσωπο των μεγαλοεργοδοτικών συμφερόντων στον Τουρισμό Πρόεδρο του ΣΕΤΕ κον Ανδρεάδη για επιδοτήσεις και παροχές...

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20/11/2012

 

Σε αγαστή συνεργασία πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρωθυπουργού της χώρας και της Υπουργού Τουρισμού με τον εκπρόσωπο των μεγαλοεργοδοτικών συμφερόντων στον Τουρισμό Πρόεδρο του ΣΕΤΕ κον Ανδρεάδη.

Οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό – Επισιτισμό βιώνουν καθημερινά με τον πιο οδυνηρό τρόπο τα σχέδια ανάπτυξης και τις βουλιμικές διαθέσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων!
Η Κυβέρνηση την ίδια ώρα που ισοπεδώνει την οικονομία και την κοινωνία με τα περιοριστικά μέτρα λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας τείνει πάντοτε ευήκοον ους και παροχές στην πολυαγαπημένη εργοδοτική οργάνωση της Τρόικας.
Η επιλεκτική μεταχείριση και οι παροχές προς τον ΣΕΤΕ έχουν τη σύμφωνη γνώμη της συγκυβέρνησης και των κομμάτων που την συναποτελούν;
Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη επιχαίρει για τη «στενή συνεργασία της με όλους τους τουριστικούς φορείς» εκτός ασφαλώς από τους εργαζόμενους στον Τουρισμό που απαξιεί να τους δει και να τους ακούσει.
Συνεχίζει απτόητη τα σχέδια για συρρίκνωση και απαξίωση του εκπαιδευτικού έργου του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ).
Ο ΣΕΤΕ αφού έχει καταφέρει ως Κράτος εν κράτει, να καταργήσει στην πράξη τη λειτουργία της Μετεκπαίδευσης (προβλέπεται από τους Ν.1077/80 και 3105/03) πλέον ορέγεται να αναλάβει και την «εκπαίδευση των εργαζομένων στον Τουρισμό» από κονδύλια του Υπουργείου Εργασίας!! Καμία αντίρρηση, τρώγοντας έρχεται η όρεξη, οι αναξιοπαθούντες μεγαλοξενοδόχοι να πάνε Ταμείο, ευτελίζοντας εκπαιδευτικές διαδικασίες και υποκαθιστώντας θέσεις εργασίας με ασκούμενους που θα μετατρέπουν την σχέση απασχόλησης σε οιονεί πρακτική άσκηση.
Η Κυβέρνηση και το Πολιτικό προσωπικό της χώρας στις υπηρεσίες τους!!

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

ANTI-COVID-19 - Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων