Επιστολή για Ανακοίνωση Συνδικάτου Αθήνας

syndikatoΜε πρόσφατο ..διάγγελμα του προς όλα τα επιχειρησιακά Σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου(!) το κομματικό παραμάγαζο του κλάδου που καπηλεύεται την σφραγίδα του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Αττικής...

 

Με πρόσφατο ..διάγγελμα του προς όλα τα επιχειρησιακά Σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου(!) το κομματικό παραμάγαζο του κλάδου που καπηλεύεται την σφραγίδα του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Αττικής επιδίδεται στις συνήθεις δραστηριότητες του, τα κηρύγματα μίσους και λασπολογίας κατά των αντιπάλων και την επιχείρηση χειραγώγησης των εργαζομένων με ψεύδη και διαστροφή της πραγματικότητας:
Θα συνεχίσουν κόπτονται τον αγώνα που ξεκίνησε ο κλάδος για κλαδικές και επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις εργασίας! Η αλήθεια είναι ότι έκαναν ότι μπορούσαν να μην υπογραφεί από την Ομοσπονδία η Κλαδική ΣΣΕ Ξενοδοχοϋπαλλήλων που στοιχειωδώς κράτησε όρθιο τον κλάδο δεδομένων των μνημονιακών συνθηκών και το σακάτεμα των αποδοχών των εργαζομένων. Το ΠΑΜΕ σε όποια συνδικαλιστική Οργάνωση ελέγχει δεν υπέγραψε πουθενά κλαδική ή επιχειρησιακή σύμβαση, αντίθετα εγκαταλείπει τους εργαζόμενους στα νύχια των εργοδοτών και στο έλεος των ατομικών Συμβάσεων (βλέπε πλειοψηφία επιχειρησιακών σωματείων Αθήνας, κλαδικό Σωματείο ΚΩ με τις 15 επιχειρησιακές συμβάσεις των 586€, την περίπτωση του Καζίνο Πάρνηθας με τις 700 και πλέον ατομικές συμβάσεις κ.α)
Επιπλέον ως ανέκδοτο ηχεί η ..πάλη τους για επαναφορά του κατώτατου μισθού του ανειδίκευτου εργάτη της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε στα επίπεδα που ήταν πριν από το Φλεβάρη του 2012. Μα δεν ήταν αυτοί που κατηγορούσαν την ΓΣΕΕ για αυτούς τους μισθούς και τις αυξήσεις που υπέγραφε; Τώρα μας βγήκαν και υπερασπιστές!!
Κατηγορούν τα μη ελεγχόμενα από αυτούς Σωματεία για πρακτικές που είναι συνήθης κανόνας της συνδικαλιστικής τους δράσης. Το ΠΑΜΕ μετέτρεψε το Συνδικάτο σε κομματικό παραμάγαζο, το Δ.Σ. δεν συνεδριάζει παρά μόνο για κομματικής φύσεως δραστηριότητες, σπέρνει την διχόνοια, απαξιώνει και υπονομεύει τους αγώνες. Όσο για τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες υφαρπαγής της ψήφου των εργαζομένων, αποδίδεται απολύτως από την έκφραση για το σχοινί που δεν αναφέρεται στο σπίτι του κρεμασμένου!

Υ.Γ. Αναφέρονται σε «τσιράκια της Ομοσπονδίας» αν θέλουν ας γίνουν πιο συγκεκριμένοι, γιατί εμείς το μόνο τσιράκι εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας που γνωρίζουμε διαπλέκεται και μισθοδοτείται ως αργόμισθος από το Metropolitan Χανδρής.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

ANTI-COVID-19 - Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων