ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

antifasistiko                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΡΟΣ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ
ΤΗΣ ΠΟΕΕ-ΥΤΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α.- Καλούμε τους εργαζόμενους στον Τουρισμό – Επισιτισμό να συμμετάσχουν αποφασιστικά   στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 18:00 στο Σύνταγμα. Η βία των υμνητών του Ναζισμού έχει εκτροχιαστεί με τελευταίο σταθμό την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η δημοκρατία απειλείται για ακόμη μια φορά και το αντιφασιστικό κίνημα οφείλει να δώσει την δική του απάντηση.
Β.- Η από 13/09/2013 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ καλούσε όλες τις Ομοσπονδίες μέλη και τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της να συνεδριάσουν άμεσα ώστε να σχεδιαστεί από κοινού η παραπέρα πορεία των κινητοποιήσεων.
Στην περίπτωση μας όσο δεν έχει ξεκινήσει η οικονομική κάλυψη των Οργανώσεων από τον ΟΑΕΔ, υπάρχει αντικειμενική αδυναμία συνεδρίασης της Διοίκησης είτε Εκτελεστικού Συμβουλίου είτε Ολομέλειας. Όμως καλούμε όλες τις οργανώσεις μέλη μας να μας αποστείλουν θέσεις για την διαμόρφωση πρότασης από την Ομοσπονδία μας άμεσα.
Εισηγητικά επισημαίνουμε:
• Ο πληθωρισμός των πάνω από 30 ημερών απεργίας στην τριετία εκ του αποτελέσματος εμφάνισε εκτός εξαιρέσεων μη ικανοποιητική συμμετοχή όχι μόνον στον Ιδιωτικό τομέα που πλήττεται από την ανασφάλεια και την ανεργία αλλά και δοκίμασε τις αντοχές και την αξιοπιστία του συνδικαλιστικού κινήματος και στον Δημόσιο τομέα .
• Μια Γενική απεργία της ΓΣΕΕ έχει εν δυνάμει πολιτικό χαρακτήρα ανατροπής πολιτικών που πλήττουν την εργατική τάξη και δεν μπορεί να είναι ενταγμένη σε παραταξιακούς σχεδιασμούς ή κυνικές μικροκομματικές στοχεύσεις
• Είναι αναγκαίο να εξασφαλίζονται οι ελάχιστες προϋποθέσεις επιτυχίας μιας απεργίας με την οργάνωση και κινητοποίηση των εργαζομένων και ο ικανός χρόνος από τη λήψη της απόφασης να λειτουργεί ως μέσο πίεσης για την Κυβέρνηση και τις πολιτικές της.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων