Πρόσκληση Συμμετοχής σε Eκπαιδευτικό Σεμινάριο Δομή Ισότητας

isotita«Πρόσκληση συμμετοχής σε εκπαιδευτικό σεμινάριο»....

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συμμετοχής σε εκπαιδευτικό σεμινάριο».

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) και η Δομή Ισότητας των Φύλων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Ε.Υ.Τ.Ε.) στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων» σας προσκαλούν σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: η θέση της γυναίκας στην παραγωγική διαδικασία» και εκπαιδεύτρια τη νομική σύμβουλο κα Άντα Σταμάτη.

Η εκπαίδευση αφορά ζητήματα ατομικού εργατικού και ασφαλιστικού δικαίου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή, 5 & 6 Οκτωβρίου 2013, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού- Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων, Σόλωνος 87- 89, Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Ελένη Θεοδωρή, τηλ: 210- 3637756, 210- 3637767, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Κατεβάστε την αφίσα pdf1

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων