Αστέρας Βουλιαγμένης

ΑΣΤΕΡΑΣΟ Αστέρας Βουλιαγμένης, η πώληση και το ξεφόρτωμα εργατικού κόστους που διεκπεραιώνει η σημερινή διοίκηση...

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
10/12/2013

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης, η πώληση και το ξεφόρτωμα εργατικού κόστους που διεκπεραιώνει η σημερινή διοίκηση.

Το κορυφαίο περιουσιακό ακίνητο φαίνεται ότι μετά το άνοιγμα των προσφορών καταλήγει στον αραβικών συμφερόντων όμιλο με ένα προκλητικά χαμηλό τίμημα δεδομένης της τωρινής του χρηματιστηριακής αξίας και της πολυετούς ζημιογόνας χρήσης συνέπεια των πολιτικών απαξίωσης της διαχειρίστριας Εθνικής Τράπεζας και της αποτυχημένης ανάληψης του management από γνωστή αλυσίδα. Προκύπτουν περιβαλλοντικές συνέπειες από την σχεδιαζόμενη τσιμεντοποίηση αλλά κυρίως κίνδυνοι για τους εκατοντάδες εργαζόμενους συνεχούς και εποχικής απασχόλησης, αφού αν ευσταθούν οι προθέσεις του πλειοδότη ομίλου για δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων 7 αστέρων είναι εξαιρετικά πιθανό να κατεδαφίσουν ή να ανακατασκευάσουν ολικά τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις με ενδεχόμενη συνέπεια απόλυση ή στην καλύτερη περίπτωση διαθεσιμότητα για το σύνολο του προσωπικού.
Παράλληλα με την παραχώρηση στην αθέατη πλευρά η σημερινή διοίκηση και ο διευθύνων σύμβουλος που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Τράπεζας συνεχίζουν τις καταργήσεις θέσεων, τις απολύσεις ή τις μετατροπές των συμβάσεων από συνεχούς απασχόλησης σε εποχιακής. Μετά το πογκρόμ απολύσεων και μετατροπής συμβάσεων του περασμένου χειμώνα για σχεδόν 100 εργαζόμενους καλούνται εκ νέου εργαζόμενοι σε εκβιαστικά διλήμματα απόλυσης ή αλλαγής θέσεως ή μετατροπής της Σύμβασης τους.
Διεκπεραιώθηκαν αυτές τις ημέρες 4 απολύσεις ενώ προωθούν την κατάργηση του τμήματος των πλυντηρίων όπου 5 στους 6 εργαζόμενους μετακινήθηκαν και ένας απολύθηκε.
Ερωτάται η διεύθυνση τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούν και με ποια νομιμοποίηση προβαίνουν σε επιθετικές κινήσεις την προηγούμενη της μεταβίβασης του συγκροτήματος;
Ο εκπρόσωπος της Τράπεζας που είναι βέβαιον ότι θα απολέσει τον ρόλο του την επαύριον της πώλησης ποια γραμμάτια εξαργυρώνει;
Η ΠΟΕΕ-ΥΤΕ απαιτεί να σταματήσουν άμεσα τις αντεργατικές μεθοδεύσεις τους και ζητεί την παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών του Κράτους.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων