Tεχνικές Εύρεσης Εργασίας

isotitaΗ Δομή Ισότητας των Φύλων του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Ε.-Υ.Τ.Ε) παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής....

Η Δομή Ισότητας των Φύλων του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Ε.-Υ.Τ.Ε) παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής σε εργαζόμενες / εργαζόμενες με επισφαλή εργασία και απολυμένες. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες αφορούν εξατομικευμένη υποστήριξη- πληροφόρηση στις τεχνικές εύρεσης εργασίας, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής, τον τρόπο αναζήτησης εργασίας και την προετοιμασία για τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού.

Παράλληλα, παρέχεται ενημέρωση ως προς τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων του κλάδου των ξενοδοχοϋπαλλήλων.


Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ελένη Θεοδωρή στα τηλ. 210- 3637756 210- 3637767 ή να στείλετε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων