Πρόσκληση σε Eργαστήριο Eνδυνάμωσης στην Καλαμάτα

isotitaΤο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) και η Δομή Ισότητας των Φύλων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Ε.Υ.Τ.Ε.)....

 ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε εργαστήριο ενδυνάμωσης».

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) και η Δομή Ισότητας των Φύλων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Ε.Υ.Τ.Ε.) σε συνεργασία με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Mεσσηνίας στο πλαίσιο του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων» σας προσκαλούν στο εργαστήριο ενδυνάμωσης γυναικών με θέμα «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: η θέση της γυναίκας στην παραγωγική διαδικασία» (εργασιακό άγχος- επαγγελματική εξουθένωση- λήψη απόφασης) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο REX, Αριστομένους 26, Καλαμάτα, με εκπαιδεύτρια την κα. Ελένη Θεοδωρή, Εκπαιδευτικός/ Msc Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Το εργαστήριο έχει στόχο την ενίσχυση της δικτύωσης, την προώθηση της συλλογικής δράσης και την ενεργοποίηση των γυναικών, ώστε να ανιχνεύουν και να αξιοποιούν πηγές γνώσης πάνω σε βασικά θέματα που τις ενδιαφέρουν (ζητήματα εργασιακού βίου, κοινωνική δικτύωση κλπ) με δημιουργικό τρόπο. Η εκπαιδευτική μέθοδος του εργαστηρίου βασίζεται σε βιωματικές και συμμετοχικές τεχνικές.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Μαρία Χριστοπούλου, τηλ. 6944 137357.

Στο εργαστήριο θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

pdf1  δείτε την αφίσα

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων