Καταγγελία για Υπουργό Τουρισμού

ypurgeiotourismoyΤα Τμήματα Μετεκπαίδευσης του Υπ. Τουρισμού και η απούσα Υπουργός CELEBRITY...

 

 

Σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού Κράτους 1077/80 & 3105/03 το Υπουργείο Τουρισμού υλοποιούσε επί δεκαετίες Τμήματα Μετεκπαίδευσης για τους εμπειρικά εργαζόμενους στα τουριστικά επαγγέλματα, έναν μοναδικό εκπαιδευτικό θεσμό που στόχευε στην βελτίωση και ανάπτυξη των προσόντων τους και ο οποίος έδωσε διαχρονικά, σημαντικά αποτελέσματα στην οργάνωση και στη βελτίωση της κουλτούρας και νοοτροπίας εξυπηρέτησης των πελατών, αναβαθμίζοντας το παραγόμενο τουριστικό προϊόν, αλλά και χορηγώντας επαγγελματικά δικαιώματα όπως επίδομα, υπαλληλική ιδιότητα και αποζημίωση.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας στην πολιτική ηγεσία του πρώην Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ουδέποτε υλοποιήθηκε σχετική εισήγηση από τον Α. Γ. Γραμματέα Τουρισμού, που είχε εξεύρει και τα αναγκαία κονδύλια για την επαναλειτουργία της Μετεκπαίδευσης, για δεύτερη συνεχή χρονιά επί υπουργείας πάντα της Ε. Κουντουρά στο αυτόνομο πλέον Υπουργείο Τουρισμού.

Η Υπουργός Τουρισμού που την ακούσαμε στη μία και μοναδική συνάντησή μας (στην πρώτη θητεία της ..πρώτης φοράς αριστερής Κυβέρνησης) να αγανακτεί για ποιο λόγο είναι υποχρεωμένη να συναντά τους κοινωνικούς φορείς(!!), φαίνεται ότι εξαντλείται σε συνεχή ταξίδια ανά τον κόσμο, πληρωμένα από τους φορολογούμενους, χωρίς το παραμικρό όφελος για τον Τουρισμό της χώρας πέραν των φωτογραφικών ενσταντανέ με ..βασιλείς και άλλες διασημότητες, αφού δεν είχε και δεν έχει κανένα συγκροτημένο σχέδιο στρατηγικής προώθησης της Ελλάδας στο εξωτερικό και φυσικά τη παραμικρή πολιτική βούληση για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Η ΠΟΕΕ ΥΤΕ δεν θα σταματήσει να διεκδικεί την ετήσια υλοποίηση των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης και καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα Τουριστικά επαγγέλματα.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων